Breid uw voorraad uit met de bloemen- en botanische collecties van Puckator

In het steeds evoluerende landschap van groothandels is het voorblijven van trends cruciaal voor het behouden van een concurrentievoordeel en het uitbreiden van uw klantenbestand. Een van de belangrijkste en blijvende trends van de afgelopen jaren is de opkomst van bloemenprints en botanische prints op producten, en het naar-binnen-brengen van het buitenleven!

Ooit vooral geassocieerd met een oudere doelgroep, hebben deze flora designs en botanische thema's nu de harten veroverd van een breder publiek en zijn ze aantrekkelijk voor alle leeftijden met hun levendige, op de natuur geïnspireerde ontwerpen.  De nadruk op onze groene landschappen en het beschermen en uitbreiden van de plaatsen waar flora en fauna kunnen gedijen, staat hoog op de lijst van veel consumentenprioriteiten.

Als groothandel erkennen we het enorme potentieel van deze trends en bieden we een gevarieerd assortiment producten aan die het winkelassortiment van onze klanten nog aantrekkelijker kan maken en nieuwe klanten kan aantrekken via meerdere verkoopkanalen.

De groeiende populariteit van bloemen-en botanische planten designs

De trend om producten met bloemenprints en botanische prints in verschillende productlijnen op te nemen, heeft een opmerkelijke groei gekend. Consumenten voelen zich steeds meer aangetrokken tot artikelen die een vleugje natuur in huis brengen en een verlangen naar rust en natuurlijke schoonheid weerspiegelen, en verbinding maken met de buitenwereld. Dit heeft zich verder uitgebreid dan de traditionele woninginrichting en omvat nu een breed scala aan producten, van kantoorbenodigdheden en keukengerei tot modeaccessoires en geschenken.

 Julie Dodsworth's licensed range

Dé basis collecties van Puckator Groothandel

Met ons Britse ontwerpteam dat klaar staat om unieke collecties te creëren, lopen we voorop in deze trend en bieden we verschillende opvallende natuurcollecties aan die uw winkelinventaris naar een hoger niveau kunnen tillen:

Nectar Meadows Onze Nectar Meadows-collectie is een viering van natuurlijke wilde bloemen en de delicate schoonheid van weiden in volle bloei. Dit assortiment omvat producten met gedetailleerde bloempatronen en levendige kleuren. Ze zijn perfect voor het toevoegen van een frisse en levendige flair aan elke winkelruimte. De ontwerpelementen in Nectar Meadows spreken een brede doelgroep aan, waardoor het een veelzijdige toevoeging aan uw inventaris is.

Butterfly Meadows Butterfly Meadows combineert de elegantie van vlinders met de charme van weidebloemen. Deze collectie is ontworpen om een ​​gevoel van rust en natuurlijke schoonheid op te roepen. De producten in dit assortiment, waaronder interieurdecoratie en geschenken, zijn versierd met gedetailleerde vlinder- en bloemmotieven, waardoor een samenhangend en visueel aantrekkelijk natuur thema ontstaat waar de klanten dol op zijn.

Het gelicentieerde assortiment van Julie Dodsworth Het gelicentieerde assortiment van Julie Dodsworth is een ander hoogtepunt van ons natuurlijke bloemen- en botanische prints. De producten van Julie Dodsworth staan ​​bekend om haar opvallende, handgeschilderde bloemmotieven en brengen een vleugje ambachtelijke kwaliteit en charme van het Engelse platteland. Deze collectie is ideaal voor klanten die op zoek zijn naar unieke en hoogwaardige artikelen die zich onderscheiden van massaproducten.

Nectar Meadows Puckator Floral Design

Laat ons u vandaag nog helpen uw winkelaanbod te vergroten!

De aantrekkingskracht van bloemen en planten is niet beperkt tot één bepaalde leeftijdsgroep. Jongere consumenten voelen zich steeds meer aangetrokken tot deze ontwerpen, omdat ze elementen van de natuur in hun stedelijke levensstijl willen integreren. Kamerplanten en botanische thema's zijn een populaire keuze geworden voor millennials en generatie Z, die de esthetische en gezondheidsvoordelen waarderen van het zich omringen met groen. Door de bloemen- en botanische collecties van Puckator Groothandel in uw assortiment op te nemen, kunt u een divers klantenbestand aantrekken, van jonge volwassenen die hun eerste huis inrichten tot oudere klanten die hun woonruimte willen opfrissen.

Lees meer over bestellen bij Puckator

Het opnemen van bloemen- en botanische thema's in uw assortiment is een strategische zet die uw productaanbod kan verbeteren en een bredere doelgroep klanten kan aantrekken. Onze collecties bieden een uitstekende basis om in te spelen op deze aanhoudende trend. Bovendien is bestellen bij ons via onze groothandelswebsite snel en eenvoudig.


Wij maken het eenvoudig om uw winkelaanbod uit te breiden met onze flexibele inkoopopties. Onze minimale bestelhoeveelheid voor groothandelproducten is over het algemeen laag, waardoor u een paar artikelen kunt uitproberen en een gevoel voor de markt kunt krijgen zonder een aanzienlijke investering vooraf. We bieden ook staffelprijzen, zodat u kunt profiteren van de beste prijzen die beschikbaar zijn wanneer u in grotere hoeveelheden bestelt. Daarnaast werken we samen met koeriers over de hele wereld om een ​​snelle en efficiënte levering van goederen rechtstreeks aan uw deur te garanderen.

Door uw winkelaanbod te diversifiëren met deze op de natuur geïnspireerde ontwerpen, kunt u voldoen aan de groeiende vraag naar bloemen- en botanische producten en ervoor zorgen dat uw bedrijf levendig en aantrekkelijk blijft voor een breed scala aan consumenten.