De schattigste huisdieren van Puckator! Welkom bij onze speciale editie!

Ben je dol op schattige dierenfoto's? Welkom bij een speciale editie van ons Puckator-blog, waar we de beste vriend van de mens in het zonnetje zetten!

Hier bij Puckator weten we dat huisdieren familie zijn. Niets maakt onze dag leuker dan het zien van de schattige gezichtjes van onze huisdieren. Om de liefde, loyaliteit en vreugde te eren die honden in ons leven brengen, zijn we verheugd enkele van de prachtige pups uit onze Puckator-familie met je te delen. Als deze schattige hoektanden je niet “awwww” laten zeggen, dan zal niets dat doen!

Maak kennis met onze Puckator-viervoeters!

Ben je klaar om kennis te maken met enkele van de schattigste Puckator-leden? Blijf scrollen en laat je dag opvrolijken door een overdosis snoezigheid!

Puckator Dogs

Leuke cadeaus voor hondenliefhebbers

Honden zijn een belangrijk onderdeel van de Puckator-collectie. We hebben veel cadeaus met een huisdierthema, vooral met honden, en deze zijn super populair onder onze klanten.

We weten dat mensen die van honden houden graag spullen hebben die hun harige vrienden laten zien. Daarom creëerden wij diverse verschillende ontwerpen met honden erop. Van specifieke rassen tot algemene hondenmotieven, er is voor iedereen wat te vinden.

Hier zijn een paar van onze meest populaire collecties met hondenontwerpen die niet alleen hondenbezitters maar ook dierenliefhebbers in het algemeen zullen aanspreken.

Barks: voor de kunstliefhebber in elke hondenliefhebber

Een van onze meest gewilde collecties is Barks, ontwikkeld door ons bekwame interne ontwerpteam in het Verenigd Koninkrijk. Deze collectie bevat gestileerde, abstracte weergaven van diverse hondenrassen, waardoor ze ideaal zijn voor wie een vleugje creativiteit in hun alledaagse artikelen waardeert.

Barks is te vinden op bekers, lunchboxen en tal van andere huishoudspullen en is snel een hit onder liefhebbers geworden. Of je nu je ochtendjava slurpt of een traktatie inpakt voor een dagje in het park, Barks voegt elke dag een snufje hondenplezier toe.

Voel je je gestresst? Knijpbaar speelgoed is hier voor je!

Ons knijpspeelgoed is er voor jou! Deze alternatieve stressballen bieden de ideale gelegenheid om te ontspannen. En het zijn niet enkel katten die in de schijnwerpers staan; ons hondenthema stressspeelgoed is eveneens razend populair! Met rassen zoals teckels, collies, corgi’s en West Highland terriers, is dit speelse en zintuiglijke speelgoed perfect voor zenuwachtige handen. Daarnaast zijn ze fantastische geschenken voor hondenliefhebbers van iedere leeftijd!

Shuggs & Mopps: uniek en oh zo aandoenlijk!

Voor degenen die de schattige Kawaii-sfeer niet kunnen weerstaan, maak kennis met Shuggs de Shiba Inu en Mopps de mopshond. Deze aandoenlijke personages hebben de harten van velen gewonnen en zijn te vinden op verschillende producten, zoals notitieboeken, lippenbalsems en reisbenodigdheden.

Als uw klanten dol zijn op alles wat schattig en eigenzinnig is, dan zullen Shuggs en Mopps absoluut een succes zijn!

Winterwarmers: blijf lekker warm na die frisse wandelingen

Nu de temperatuur daalt, worden onze magnetronwarmers en warmwaterkruiken een absolute must-have voor uw klanten.  Deze warmers komen in diverse zachte, pluche hondenontwerpen en zijn ideaal om lekker op de bank te relaxen na een stevige (en mogelijk natte!) wandeling met uw viervoeter.

Kantoorbenodigdheden die perfect zijn voor kinderen die gek zijn op puppies

Bureauaccessoires en schoolspullen met een hondenthema zijn fantastisch voor de kleintjes! Van schoolspullen tot kleine geschenken, ons aanbod heeft voor iedere jonge hondenliefhebber iets leuks.

Onze speelse en kleurrijke hondenmotieven maken het weer naar school gaan of het inrichten van een studeerplek thuis extra plezierig. Bovendien zorgen onze opvallende toonbankpresentaties voor onweerstaanbare impulsaankopen aan de kassa!

Ontdek meer bij Puckator

Dit is slechts een glimp van onze uitgebreide collectie cadeaus en accessoires met een hondenthema. Bij Puckator vernieuwen we ons assortiment voortdurend om u frisse, nieuwe ontwerpen te bieden die de vreugde van het hebben van huisdieren vieren.

Bekijk onze Honden Cadeaus collectie en ontdek nieuwe favorieten die ervoor zorgen dat uw klanten (en hun viervoeters) steeds weer terugkomen.

We hopen dat u heeft genoten van het ontmoeten van onze Puckator viervoeters en het verkennen van onze hondenthema producten. Vergeet niet om uw eigen huisdierfoto’s met ons te delen op social media met de hastag:  #PuckatorPals!