Maak kennis met het team achter het succes van Puckator op vakbeurzen

Bij Puckator is het weer het vakbeursseizoen en voor ons, en voor veel bedrijven, behoren deze tot de belangrijkste evenementen van het jaar.  Ze geven een kans om ons assortiment voor het nieuwe seizoen te presenteren, om ons verkoopteam te ontmoeten en om bestaande klanten te verwelkomen terwijl we tevens nieuwe klanten kennis kunnen laten maken met onze collecties.

We bezoeken elk jaar tientallen beurzen in heel Europa, dit voorjaar stonden we op meer dan 20 vakbeurzen!  De twee drukste seizoenen voor ons zijn de lentebeurzen, voornamelijk gehouden in januari en februari, en de herfstbeurzen die plaatsvinden tussen september en oktober. Deze vier maanden geven een aanzienlijke toename van de werkdruk, maar de inspanningen werpen vruchten af tot lang na deze periode. Elke beurs vereist een uitgebreide voorbereiding, tijd en toewijding. Daarom is een gespecialiseerd team essentieel om elk evenement vorm te geven en ervoor te zorgen dat Puckator aan alle verwachtingen van onze klanten voldoet.

Vandaag zijn we verheugd om u kennis te laten maken met het geweldige team dat achter ons succes tijdens deze beurzen staat. Van nauwgezette planning tot boeiende presentaties; onze teamleden werken onvermoeibaar achter de schermen om gedenkwaardige en impactvolle ervaringen te creëren. Volg ons terwijl we de getalenteerde individuen in de schijnwerpers zetten wier expertise en toewijding ervoor zorgen dat Puckator indruk blijft maken en inspiratie blijft geven op elk evenement waar we staan.

Puckator Team in AmbientePuckator StormtrooperSpanish Team in Intergift

Kym Wain

Maak kennis met Kym Wain, een ervaren lid van ons beursteam, gevestigd in ons kantoor in Cornwall, VK. Kym speelt een centrale rol in de coördinatie en communicatie tussen verschillende afdelingen om een ​​naadloze uitvoering van onze beursseizoenen te garanderen. Dit najaar maken Kym en het team zich klaar om een ​​breed scala aan producten voor de lente en zomer van 2025 te presenteren op belangrijke beurzen in heel Europa. Haar rol omvat uitgebreide coördinatie tussen leveranciers, inkopers en beursteamleden zoals Danuta en Matt, die u hieronder zult ontmoeten.

Kym werkt ook nauw samen met de verkoop- en ontwerpteams om te bepalen welke producten het beste op elke show kunnen worden getoond. Het dynamische karakter van haar baan, met de constante heen-en-weer communicatie, betekent dat ze de kern van ons team vormt. Haar favoriete moment? Dat magische moment net voordat de shows beginnen, wanneer ze alles en iedereen perfect op zijn plaats ziet, klaar om indruk te maken met ons geweldige assortiment producten.

Maitane Vea

Maak kennis met Maitane Vea, een doorgewinterd lid van het Puckator-team dat onlangs aan het beursteam is toegevoegd om haar uitgebreide ervaring in deze nieuwe rol te brengen. Ze werkt in ons Spaanse kantoor in Valencia en door haar achtergrond in verkoop, social media, marketing en administratie is Maitane in hoge mate georganiseerd en heeft een uitzonderlijk oog voor detail. Ze heeft een cruciale rol en dient ervoor te zorgen dat iedereen op de juiste plek terecht komt voor de shows en dat er accommodatie wordt geregeld voor de opbouw-, verkoop-, ontwerp- en afbraakteams. Hoewel uitdagend, vindt Maitane deze verantwoordelijkheid zeer bevredigend en ze combineert dit naadloos met haar andere taken. Daarnaast werkt ze nauw samen met Kym en Luc, waarbij ze een rol speelt bij alle elementen van de team coördinatie en vervolgens de beursanalyse rapporteert na het evenement.

Kijkend naar de komende herfstbeurzen, is Maitane in het bijzonder enthousiast over de komende Intergift-show in Madrid, waar de producten van Puckator altijd al een favoriet onder klanten zijn geweest. We kijken allemaal reikhalzend uit naar de reactie op de nieuwe collecties voor 2025 die voor het eerst zullen worden tentoongesteld.

Luc Verdin

Zeg hallo tegen Luc Verdin, die iets minder dan een jaar geleden bij Puckator kwam werken en zich snel heeft gevestigd als manager van onze Parijse Showroom op Homexpo. Ondanks dat hij relatief nieuw is bij het bedrijf, is Luc naadloos geïntegreerd in het team, waarbij hij zich richt op het ontwikkelen van de verkoop in de showroom en het assisteren bij vertalingen voor onze Franse afdeling. Naast deze verantwoordelijkheden maakt Luc deel uit van ons beursteam. Hij boekt shows en zorgt voor de details achter de schermen, zoals het omgaan met aannemers en het boeken van de beste standlocatie bij de beurscentra - allemaal essentieel voor het goede verloop van de shows.

De Parijs Showroom op Homexpo is een fantastische aanvulling op onze permanente showruimtes en biedt een handige locatie voor Franse en internationale klanten om ons uitgebreide productassortiment te komen verkennen. De showroom is het hele jaar geopend voor bezoek, maar we organiseren ook het hele jaar door speciale open evenementen met exclusieve aanbiedingen en goodies. Bezoek Luc zeker op ons volgende evenement dit najaar, van 2 tot 13 september!

Matt Stead

Maak kennis met Matt Stead, een toegewijd en ervaren lid van ons beursteam. Gevestigd op ons hoofdkantoor en magazijn in Cornwall, gelegen in het pittoreske zuidwesten van Engeland, is Matt een sleutelfiguur binnen ons team dat beurzen voorbereidt. Zijn dagelijkse rol bestaat uit het sorteren, categoriseren en voorbereiden van de monsters en de voorraad die we naar shows sturen.

Van het ontvangen van monsters van onze Chinese leveranciers tot het labelen en verpakken ervan voor verzending, hetzij rechtstreeks naar de beurzen of naar ons Europese distributiecentrum in Polen, hij zorgt ervoor dat alles soepel verloopt. En hoewel we dit najaar een pauze nemen van onze tentoonstelling in Groot-Brittannië, blijft Matt druk bezig, aangezien veel monsters voor onze Europese shows via  ons Britse magazijn gaan. Matt houdt van reizen en kijkt er altijd naar uit om naar een van onze internationale shows te gaan om het ontwerp- en verkoopteam te helpen met het opzetten en afbreken.

Danuta Wagus

Maak kennis met Danuta Wagus, een van de nieuwste leden van het Puckator-team, gevestigd in ons Europees Distributiecentrum (EDC) in Wroclaw, Polen. Danuta sloot zich aan bij ons beursteam om de cruciale taken uit te voeren van het verwerken, etiketteren en verpakken van beursmonsters en voorraad voor onze Europese beurzen. Sinds de EDC drie jaar geleden werd opgericht, heeft het onze aanwezigheid in heel Europa aanzienlijk vergroot, waardoor we onze uitgebreide collectie van meer dan 3.000 producten in meer landen en locaties kunnen presenteren, inclusief pop-up showrooms.

Dit najaar zal Danuta druk bezig zijn met meerdere shows in vijf verschillende landen: Zweden, Frankrijk, Nederland, Spanje en Italië. Hoewel ze het leuk vindt om alle monsters te organiseren, kunnen last-minute wijzigingen een uitdaging zijn. Niettemin vindt ze  de inspanning de moeite waard, met name wanneer alle voorraad terugkeert, en ze deze weer mag sorteren en ordenen in de speciale monsterruimte van het magazijn – een taak die ze enorm bevredigend vindt. Het nauwgezette werk van Danuta zorgt ervoor dat onze producten schitteren op elke Europese beurs die we bijwonen.

Puckator Warehouse - MattEDC show samplesMatt and Tradeshow Samples

Kom ons deze herfst bezoeken

Er bestaat geen twijfel over dat het succes van Puckator op de vakbeurzen die we in heel Europa bezoeken, te danken is aan het harde werk en de toewijding van het hele team. Van nauwgezette voorbereidingen in Cornwall en Wroclaw tot naadloze coördinatie en uitvoering in grote Europese steden, elk teamlid brengt zijn eigen unieke vaardigheden en enthousiasme mee om ervoor te zorgen dat elk evenement een triomf wordt.

Nu het herfstbeursseizoen snel nadert, mag u de kans niet missen om onze aankomende beurskalender te bekijken en contact op te nemen met ons klantenserviceteam om een ​​afspraak te maken. Het is de perfecte gelegenheid om onze nieuwe collecties te ontdekken en de uitzonderlijke service te ervaren waar Puckator om bekend staat!

We kijken ernaar uit u te zien op een van onze aankomende shows.