Ontdek de wereld met Puckator Groothandel: uw praktische reisgenoot

Of u nu naar het buitenland gaat, een roadtrip maakt, een dagje uit onderneemt, geniet van een picknick, naar het strand gaat of toeristische attracties bezoekt, Puckator Groothandel heeft leuke reisartikelen voor u. Ons uitgebreide assortiment reisartikelen zorgt ervoor dat u goed uitgerust bent voor elk avontuur en biedt functionaliteit, stijl en comfort voor alle leeftijden. Hieronder leest u wat de verschillende productsoorten zijn die we aanbieden en hoe deze uw reiservaring kunnen verbeteren.

Herbruikbare flessen: blijf gehydrateerd onderweg

Eén van de meest essentiële reisartikelen is een goede herbruikbare fles. Bij Puckator bieden we een verscheidenheid aan flessen aan, die geschikt zijn voor zowel koude als warme dranken. Onze thermosflessen houden drankjes 6-12 uur warm en maximaal 24 uur koel. Goed voor een warme koffie tijdens een frisse ochtendwandeling of  een lekker koud drankje op een zonnig strand. Met onze flessen hebben uw drankjes de juiste temperatuur. Deze flessen zijn milieuvriendelijk doordat herbruikbaar zijn en daardoor de behoefte aan ‘single use’plastic verminderen. Ze zijn verkrijgbaar in een breed scala aan ontwerpen die tegemoetkomen aan verschillende smaken en voorkeuren.

Relaxeazzz reiskussens: comfortabel reizen

Reizen kan vermoeiend zijn, maar met onze Relaxeazzz reiskussens kunt u heerlijk uitrusten. Ons originele ontwerp met ingebouwd oogmasker is genomineerd voor het ‘Geschenk aller tijden’en is ontworpen om superieur comfort en ondersteuning te bieden tijdens uw reizen.

De nieuwste toevoeging aan ons assortiment, onze Swapseazzz 2-in-1 reiskussens, tilt comfort en gebruiksgemak naar een hoger niveau voor jongere reizigers, omdat ze ook dienst doen als speelgoed. Hierdoor kunnen kids zich tijdens de reis vermaken. Met hun speelse ontwerpen en zachte, pluche materialen zijn  Swapseazzz-kussens een ideale reisgenoot van uw kind; ze voelen zich happy en tevreden, waar het avontuur ook heen gaat.

Ons groeiende assortiment bevat kussens met handige functies, zoals compacte opbergruimte, gemakkelijk schoon te maken materialen en verschillende vormen en maten zodat ze bij alle nekken en hoofden passen.  Of u nu een langeafstandsvlucht maakt, een roadtrip of gewoon een dutje doet tijdens een rustpauze, Relaxeazzz reiskussens zorgen ervoor dat u verfrist op uw bestemming aankomt.

Picknickbenodigdheden: maak van buiten dineren een genot

Voor buitenliefhebbers is ons assortiment picknickbenodigdheden een must. Ze zijn ideaal voor het kamperen, een stranddag of park picknick. Alles wat u nodig heeft om buiten van uw maaltijd te genieten kunt u bij ons vinden. Onze koeltassen houden uw eten en drinken gekoeld, terwijl onze lunchboxen een handige en milieuvriendelijke manier bieden om uw maaltijden in te vervoeren. Voor degenen die zich bewust zijn van hun ecologische voetafdruk, biedt ons RPET-servies een duurzaam alternatief voor wegwerpplastic, zodat u zonder schuldgevoel kunt genieten van uw buitendinerervaring. Maak mooie blijvende herinneringen met vrienden en familie in uw stijl. 

Accesorios de Picnic y Excursiones

Zonnebrilhouders, lippenbalsems, handcrèmes en toilettassen: essentieel voor elke reis

Reizen betekent vaak blootstelling aan verschillende weersomstandigheden. Daarom is het belangrijk om over de juiste accessoires te beschikken. Onze zonnebrilhouders beschermen uw bril tegen krassen en beschadigingen en zorgen ervoor dat u hem gemakkelijk terugvindt in uw tas. Lippenbalsems en handcrèmes zijn perfect om uw huid gehydrateerd en beschermd te houden, waar u ook bent. Met onze toilettassen kunt u al uw schoonheids- en hygiëneproducten georganiseerd en gemakkelijk toegankelijk houden. Deze items zijn compact, reisvriendelijk en verkrijgbaar in verschillende stijlvolle ontwerpen.

Strandhanddoeken en strandtassen: klaar voor zon en zand

Geen stranddag is compleet zonder de perfecte grote handdoek en tas. Onze nieuwe strandlakens zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die zacht, absorberend en sneldrogend zijn. Ze zijn verkrijgbaar in levendige prints en patronen, die opvallen op het strand. In combinatie met onze ruime en duurzame strandtassen heb je alles wat je nodig hebt voor een dagje plezier in de zon.

Reisbekers: noodzakelijk op een roadtrip

Voor lange ritten en dagtrips is een betrouwbare reisbeker van belang. Onze reisbekers zijn zo ontworpen dat ze in de meeste autobekerhouders passen en uw drankjes urenlang op de gewenste temperatuur houden. Ze zijn morsbestendig en gemakkelijk schoon te maken, perfect voor op reis.

Travel Accesories from Puckator

Waarom zou u voor Puckator groothandel kiezen?

Bij Puckator groothandel  zijn we trots op het aanbieden van concurrerende prijzen zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Onze grote verscheidenheid aan ontwerpen, waarvan er vele in-huis zijn gemaakt door ons getalenteerde creatieve team in Groot-Brittannië, betekent dat u unieke en stijlvolle opties zult vinden die u nergens anders zult zien. Onze producten zijn geschikt voor meerdere demografische groepen, zodat er voor ieder wat wils is, van kinderen tot volwassenen.

Kortom, of u nu een groots avontuur plant of een eenvoudig dagje uit, Puckator groothandel is uw partner om uw reiservaring soepeler, comfortabeler en leuker te maken. Ontdek vandaag nog ons assortiment en zie zelf waarom wij de beste keuze zijn voor al uw reisbehoeften.